Medaljer och fina insatser på Stenungsund Open XXVII

Igår gick den 27:e upplagan av Stenungsund Open av stapeln, och vi hade inte mindre än 9 tävlande från Mariestad!

Bland våra yngre miniorer fick vi två brons. Bägge två i klassen y-miniorer -145cm, 9-8kup. Grattis till David Jensen och Ian Johansson!

Bland våra miniorer tog Karl Lundkvist ett silver och Douglas Johansson ett brons! Även här var bägge i samma klass, miniorer -145cm, 9-8kup. Grattis!

Ozzi Mecklin tog hem ett brons i sin sparringklass, avancerade kadetter, +160cm

Vår enda representant i Seniorklassen var Patrik Serobian, som vann sin sparringklass, Mellanavancerade Seniorer -85kg, och tog hem ett guld! Och detta efter att ha spenderat hela morgonen och förmiddagen med att coacha våra yngre förmågor!

Vi ska heller inte glömma Frans Johansson, Loke Mecklin, Philip Ohlzon som också var med och tävlade från Mariestad! Alla fick sig en riktig genomkörare, och fick gå flera matcher var där de gjorde riktigt bra ifrån sig!

Med som coach var Jimmie Lidén.
Och som domare fick Mimmi Oskarsson representera Mariestad!

Även ett stort tack till medföljande föräldrar som hjälpte till att sitta på coach-stolen och som gjorde det till en bra dag att minnas för våra tävlande!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>