Rapport från SM


I helgen avgjordes SM i Taekwon-Do ITF i Strängnäs.

Mariestad Taekwon-Do Club ställde upp med 5 tävlanden.

Jimmie Lidén (Lagtul, Tul, Sparring)
Magnus Olofsson (Lagtul, Tul)
Jonas Andersson (Lagtul, Tul)
Nikita Narshi (Lagtul, Tul)
Roshni Narshi (Lagtul, Tul, Sparring)

Tävlingen inleddes med Lagtul och Mariestads motståndare var Kärra Taekwon-Do, mönstret som lottades fram var Won-Hyo Tul, och det som var förbestämt var Chong Moo Tul. Mariestad gjorde en mycket fin insats men tyvärr räkte det inte riktigt till vinst, förlust med 3 flaggor för Kärra och 2 flaggor för Mariestad.

Tävlingen fortsatte med Individuella Tul. Först ut från Mariestad var Roshni,  som gjorde en rikigt fin insats senast i Ljungby, Roshni fortsatte att visa att hon är duktig på Tul, resultatet blev till slut ett SM Silver.

Även Jonas tog en hedrande andra plats och bärgade därmed Mariestads andra medalj.

Efter lunch återstod Sparring, från Mariestad var det bara Jimmie och Roshni som ställde upp, Roshni hade ingen motståndare i sin viktklass och fick därmed Guld, Jimmie hade en mycket tuff grupp i -78kg men gjorde en mycket imponerande insats, 2 vinster och 2 förluster blev det i poolen, tyvärr räkte det inte ända till final denna gången.

Fler bilder hittar du i galleriet

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>